Dames: start de dag met een orgasme

Er was al de Wake Up Vibe voor klaarkomen en wakker worden op hetzelfde moment. Maar nu is er ook Little Rooster. Geen irritant gerinkel of gezoen ‘s morgens om jou in actie krijgen. Deze wekker stop je namelijk in je slipje.

5 minuten voor je moet opstaan, begint het kleine apparaat zachtjes te trillen. Geleidelijk aan trilt het wat harder en harder, tot je tot orgasme komt en ontspannen wakker wordt. Er zijn 30 verschillende standen, al naar gelang de persoonlijk voorkeur. Net als bij gewone wekkers is er ook een snooze stand, als je het klaarkomen nog even wil uitstellen.

De Little Rooster is ontwikkeld voor vrouwen, maar de site vermeldt dat ook mannen blij wakker kunnen worden, als ze een beetje creatief zijn. Voor hen is een speciale versie in ontwikkeling. De eerste serie orgasme-wekkers voor vrouwen is overigens uitverkocht. Vanaf komende week zal er een nieuwe lading online te koop zijn. (€76,-)

Lees ook:Wakker worden en klaarkomen tegelijkertijd
Lees ook:Vrouwen met veel mannelijke vrienden hebben betere seks dan ‘gilrlie-girls’
Lees ook:Een grote penis bezorgt vrouwen vaker een vaginaal orgasme
Lees ook:YouPorn is YouTube van de seks
Lees ook:Sexy veggie Nicolette Kluijver bloot tegen de plofkip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>