Vrouwen massaal getest op chlamydia

Chlamydia is echt een hele gemene onder de SOA’s. Je loopt hem in een wip op (sorry, die grap moest echt gemaakt worden) en je kunt er onvruchtbaar van worden. Vrouwen dan. Mannen geven hem alleen maar door en hebben er weinig last van…………..

Dat vind ik nou alleen al een goede reden om altijd een condoom te gebruiken! Zometeen loopt de man waarmee je naar bed bent geweest gewoon vrolijk verder, terwijl jij als vrouw een schadelijke SOA oploopt.

De ziekte komt heel erg veel voor. Vooral in steden. En je merkt er niks van: je kunt er zonder te weten jaren mee rondlopen. Daarom wil de Gezondheidsraad in de vier grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht) alle vrouwen tussen de vijftien en dertig jaar gaan testen!

Zo’n proefbevolkingsonderzoek moet de ziekte aan het licht brengen, zodat vrouwen medicijnen kunnen krijgen. Want dat is het goede nieuws: als je weet dat je het hebt, kun je er met medicijnen vrij snel wat tegen doen.

Lees ook:Veel massagesalons zijn ronduit bordelen
Lees ook:Noorderlingen pleegden dit jaar minder overspel. Brabanders juist meer.
Lees ook:Top 10 overspel-hotels Nederland
Lees ook:Minimum leeftijd van prostituees omhoog?
Lees ook:Utrecht is de SOA-hoofdstad van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>