Safe sex door pil steeds safer

Weer wat goed nieuws over seksvijand nummer 1: Aids. Er is een pil die kan voorkomen dat je het HIV-virus van iemand krijgt. Dat is toch ongelooflijk? De medicijnen die de ziekte nu behandelen kunnen mogelijk in de toekomst ook preventief ingezet worden……….

De geneesmiddelen, antiretrovirale, worden nu al gebruikt om te vermijden dat tijdens de zwangerschap de moeder het virus doorgeeft aan haar kind. Volgens wetenschappers moet het mogelijk zijn dat deze pillen ook beschermen tijdens het vrijen.

Er werden al tests met deze pil uitgevoerd met drie ‘gezonde’ proefpersonen die wel een hoog besmettingsrisico liepen. De wetenschappers zeggen dat de resultaten veelbelovend zijn.

Specialiste in hiv-preventie Sheena McCormack zegt datĀ op wereldschaal alleen mensen met een hoog risico, zoals prostituees en druggebruikers, de pil dagelijks zouden moeten innemen. Er is echter nog niet veel duidelijkheid over de mogelijke neveneffecten.

Lees ook:Meer testosteron doet vrouwen meer masturberen…
Lees ook:Geen seks? Draai orgasme-muziek!
Lees ook:Krik je libido op door …… in bed te duiken
Lees ook:Spartaanse penisverlenging
Lees ook:Aidsconferentie in Mexico: meer mannen besnijden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>