Een beetje Brit doet het met 2,8 miljoen mensen

De gemiddelde Britse volwassene heeft seks gehad met 2,8 miljoen mensen…….

Heuh?

Door alle indirecte mensen waar men seks mee heeft, de sekspartners van je sekspartners dus, mee te tellen.

Dat toont een nieuwe rekenmachine op internet, ontwikkeld door Lloydspharmacy, om mensen op de risico’s van onbeschermde seks te wijzen.

Britse mannen hebben gemiddeld 9 sekspartners in hun leven, vrouwen 6,3. Het gemiddelde aantal sekspartners van de Brit komt op 7,65.

Maar door onbeschermde seks te hebben, staat men potentieel bloot aan de seksuele infecties van honderdduizenden anderen.

De rekenmachine berekende dat de gemiddelde Brit ‘in seksueel contact kwam’ met 2.811.024 mensen. Een kleine 3 miljoen dus.

De rekenmachine heet Sex degrees of separation, een woordspeling op de theorie Six degrees of separation die inhoudt dat je met elk ander mens ter wereld bent verbonden in 6 of minder stappen.

Clare Kerr ontwikkelde de rekenmachine en gebruikte daarvoor de data van 6000 Britse volwassenen. Volgens haar is het nodig dat mensen zich bewust worden van de risico’s van onbeschermde seks.

Zo werd in 2008 bij 400.000 Britten chlamydia gediagnosticeerd. De meeste soa’s kunnen gemakkelijk behandeld worden, maar wat lang onbehandeld blijft, kan serieuze effecten hebben op de gezondheid.

“Wanneer we naar bed gaan met iemand, gaan we niet alleen naar bed met die persoon maar ook met alle bedpartners van die persoon, die op zijn beurt ook weer in aanraking komt met al jouw bedpartners én hun bedpartners,” verklaart Kerr.

HIER kun je de test doen. De uitslag is alleen serieus te nemen wanneer je alle vragen eerlijk beantwoordt!

 

Lees ook:Voor je het weet heb je met 485.000 mensen seksueel contact gehad
Lees ook:FRIENDS-sterren hadden irreëel veel seks
Lees ook:Met hoeveel mensen heb je (indirect) seks gehad?: reken het hier uit!
Lees ook:Een vrouw begint dubbel zo vaak aan een nieuw dieet als aan een nieuwe sekspartner
Lees ook:Met hoeveel verschillende partners had jij seks?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>