Doe de gratis carnavals soa-test!

Zoals wij allen weten: “Als de wijn is in de man, is de wijsheid in de kan” en dat is natuurlijk met name tijdens de carnaval.

Nu die inmiddels alweer een weekje achter ons ligt, houdt de GGD Hart voor Brabant een gratis inloopspreekuur voor jongeren tot 25 jaar om zich op soa’s te laten testen………………

Jongens moeten voor het onderzoek een potje met (ochtend)urine meenemen. Meiden kunnen op het spreekuur een zelftest uitvoeren.

Om goed op chlamydia te kunnen testen is het belangrijk dat er minstens anderhalve week zit tussen het laatste onveilige sekscontact en het onderzoek.

Na een week volgt de uitslag via een sms-bericht. Als een soa is gevonden, neemt de GGD contact op om een afspraak te maken voor de behandeling.

Het inloopspreekuur voor de gratis chlamydiatest vindt plaats op donderdag 24 maart tussen 13.00 en 17.00 uur bij het Centrum Jeugd en Gezin Maasland, Kerkstraat 13 in Oss. Een afspraak maken is niet nodig.

Lees ook:Veel Nederlanders verkiezen soa-testen boven condoom-gebruik
Lees ook:De Druiper is bezig aan een nieuwe opmars
Lees ook:Discrete anonieme soa-test thuis doen
Lees ook:Voor een soa-test moet je echt naar huisarts of GGD!
Lees ook:Voorlichting voor Haagse hoerenlopers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>