F*ck: juist op vakantie vrijen vrijgezelle vrouwen onveilig

‘Zo de wind waait, waait m’n jasje’ is natuurlijk een hele goede houding op vakantie. Immers: alle regels aan je laars lappen ontspant.

Maar als het op vakantieliefdes of zwoele amourettes aankomt, is die attitude toch wat minder gepast.

Juist in de warmste weken van het jaar vergeten vrouwen condooms in hun tasje te steken……

Zo blijkt uit onderzoek van de Britse apotheek-keten Dr Fox onder jonge vrouwen.

Vorig jaar bleek dat mensen uit het pré-aidstijdperk vaak onveilige seks hebben op reis, omdat zij niet of nauwelijks met condooms zijn opgevoed. In de jaren ’60 en ’70 hotsteflotste iedereen er nog op los. Maar het zijn niet alleen de 40′ers en 50′ers geeft deze enquête aan, ook de 30′ers vrijen niet veilig.

10% van de ondervraagden geeft toe dat ze tijdens de vakantie onbeschermde seks hebben met een man die ze nog maar kort of helemaal niet kennen. Van de vrijgezelle vrouwen is dit zelfs 40%. Van de 30′ers doet 13% het zonder condoom.

Vrouwen denken liever niet aan soa’s. Eenderde gaat volledig op in het moment en denkt daardoor niet aan een condoom en 20% vertrouwt erop dat hun tijdelijke partner hen niet zal besmetten.

Een alarmerende 18% geeft toe dat ze vaak te dronken zijn om aan condooms te denken en 8% heeft simpelweg een hekel aan de rubbertjes. Ruim 12% van de jonge dames zegt niet altijd een condoom bij de hand te hebben en 10% vindt het gênant daarover te beginnen tegen hun nieuwe vakantieliefde.

De gemiddelde vrijgezelle Britse vrouw heeft tijdens haar vakantie 11x onbeschermde seks met in totaal 4 verschillende partners.

Nu volgende condoom-commercial werd ooit verboden in Nederland, maar als je nog niet van plan bent om kinderen te krijgen, moet je toch maar even kijken……..

Lees ook:Neem je vertrouwde huismerk condooms mee op vakantie
Lees ook:Waarom vrouwen op vakantie zoveel casual sex hebben
Lees ook:Jonge vrouwen hebben graag dat mannen de condooms op zak hebben
Lees ook:Vrouwen willen geen condooms in de handtas
Lees ook:40% van de vrouwen heeft onenightstand op vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>