Wanneer seks op een eerste date best kan….

Er wordt altijd gezegd dat als mensen op hun eerste date al met elkaar in de koffer duiken, dat het nooit een echte relatie kan worden.

Maar soms kan een vrijpartij in dit prille stadium geen kwaad. De uitzonderingen die de regel bevestigen……….

1. Je bent al lang vrienden met je vlam en jullie verwachten ongeveer hetzelfde van een relatie. Je weet dus perfect waar je aan begint. De seksuele spanning tussen jullie is bovendien erg groot.

2. Ook al ben je op zoek naar een man om een serieuze relatie mee op te bouwen: op reis mag je die plannen even staken. Je bent in vakantiesfeer en wellicht vlotter in de omgang dan anders. Daardoor leer je sneller nieuwe, interessante mensen kennen. Probeer echter niet verliefd te worden op je vakantievlam, want die houdt 9 van de 10x toch niet.

3. Je denkt er niet aan om een serieuze relatie te beginnen, want je bent nog niet over je ex heen. Maar je ziet het wel zitten om plezier te maken. Zoek dan iemand die zich ook gewoon wil amuseren. En nog beter: kies voor een type die jouw wildste fantasieën wil vervullen. ‘Friends with benefits’ dus.

Lees ook:Tips voor het gebruik van seksspeeltjes
Lees ook:Zo hint je hem om een betere minnaar te worden
Lees ook:Zo heb je scharrelseks zonder gezeur achteraf
Lees ook:Ménage à trois: tips voor een geslaagd triootje
Lees ook:Deze 10 soorten van seks moet je gedaan hebben in je leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>