Het nut van een orgasme volgens School TV

Klaarkomen is niet alleen lekker, maar ook nuttig. De optimale omstandigheden voor zowel een bevruchting als een gezonde relatie.

Een hoogtepunt, een climax, een orgasme: we kennen het allemaal……….

Alzo begint een hele leuke les seksuele voorlichting van School TV voor de 4e, 5e en 6e klas van het voortgezet onderwijs.

Omdat heel veel mensen het vroeger op school niet gehad hebben, zet ik het leuke filmpje onderaan dit blog die de volgende tekst heeft:

Het mannelijk orgasme is natuurlijk van groot belang voor de voortplanting. Zaad zorgt voor een nazaat.

Voor de oorsprong van het vrouwelijk orgasme moeten we even mee naar binnen toe, de baarmoeder in. Want bij een embryo is eerst niet eens te zien of het een jongetje of een meisje wordt. Op die eh plek zit een orgaantje dat óf op termijn uitgroeit tot een penis of wat minder uitgroeit tot een clitoris.

Volgens deze theorie is het vrouwelijk orgasme dus een bijproduct van de evolutie en eigenlijk ook een blijproduct. Na de climax is de vrouw dusdanig verzadigd, dat ze nog wel even uitgeteld blijft liggen.

Zo krijgen de zaadjes dus meer kans om de eicel te bereiken. En dan is mevrouw opeens niet meer uitgeteld maar uitgerekend. Bovendien schept het orgasme natuurlijk een emotionele band tussen de vrouw en haar partner.

En soms zelfs tussen de vrouw, haar partner en de rest van de buurt. Sommige vrouwen zijn zulke geluksvogels, die kunnen klaarkomen zonder seks: door bijvoorbeeld buikspieroefeningen te doen, of lekker paardje te rijden. Bedankt, Bonfire.

Lees ook:Metropolis: het vrouwelijk orgasme wereldwijd
Lees ook:Vrouwen die minimaal 2x per maand klaarkomen, zijn minder ziek
Lees ook:Kom ‘ns wat vaker klaar
Lees ook:Vrouwen beleven 9x zoveel genot aan een orgasme als mannen
Lees ook:Het vrouwelijk orgasme werkt als pijnstiller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>