Discrete anonieme soa-test thuis doen

Misschien zit je hier ook mee. Je hebt onveilige seks gehad en eigenlijk een soa test nodig. Je kan of wil niet naar je huisarts omdat je bang bent dat straks het hele dorp weet.

Natuurlijk heeft je huisarts geheimhoudingsplicht, toch kan het idee dat je dorpsgenoten en/of bekenden in de wachtruimte tegenkomt of dat je aan de assistente je laboratoriumformulier met daarop de hiv-test aanvraag moet laten zien voldoende stress geven om het niet te doen.

Niet verstandig, want van seks zonder condoom kun je chlamydia, gonorroe, syfilis of hiv oplopen. …..

Gelukkig bestaat er een discrete en betrouwbare manier om het zelf thuis te testen. Daarin is soapoli-online.nl gespecialiseerd.

Via hen kun je discreet en anoniem de soa test bestellen die jij nodig hebt, die dan onderzocht wordt in een gecertificeerd laboratorium.

Zodra zij de uitslag hebben, geven ze dat direct aan je door.  Het kan zijn dat je via hen een behandeling krijgt of een verwijzing naar een arts of GGD

Alleen jij, dus niet je huisarts, ontvangt de uitslag van de soa-test.

Hart in de keel of slapeloze nacht omdat je onveilige seks had? Kijk dan direct op de ze Soatestwijzer. In enkele eenvoudige stappen ontvang je direct een overzicht met daarin op welk, dan wordt er actie ondernomen.

Lees ook:Voor een soa-test moet je echt naar huisarts of GGD!
Lees ook:Vrouwen wantrouwen hun sekspartners meer dan mannen
Lees ook:Anoniem sms’je waarschuwt exen voor soa
Lees ook:Maandagen staan stijf van de soa-stress
Lees ook:Gratis SOA-testcentra kunnen toeloop niet meer aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>