Het gebruik van een vibrator

Meer dan 30% van de jonge Nederlandse vrouwen heeft wel eens een vibrator gekocht. Als jij op zoek bent naar een nieuw speeltje, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Er bestaan zo veel verschillende soorten. En als je de juiste hebt gevonden, hoe kun je deze dan het beste gebruiken? Je kunt het speeltje gebruiken voor masturbatie maar ook samen met je partner kun je genieten van een vibrator.

Welke vibrator kies ik?

Het speeltje is in vele vormen en maten te verkrijgen zodat jij bij al je intieme plekjes kunt komen. Welke vibrator bij jou past, ligt er aan wat jij lekker vindt. Je kunt een vibrator kiezen waarmee je je clitoris stimuleert. Doordat dit plekje gevoelig is voor prikkelingen, kun je tot een intens hoogtepunt komen. Veel vrouwen vinden het ook lekker om het speeltje voor vaginale penetratie te gebruiken. Een G-Spot vibrator is hier ideaal voor. Deze vibrator is aan de bovenkant iets gebogen zodat je deze mysterieuze plek goed kunt bereiken. De grootte van de vibrator hangt af van wat je met het speeltje wilt doen. Een kleine vibrator is ideaal voor extra stimulatie van de clitoris. Voor vaginale penetratie is het lekkerder om een grotere vibrator te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vibrator die het allebei kan! Er zijn genoeg vibrators te vinden waarmee je gelijktijdig vaginaal gepenetreerd als clitoraal gestimuleerd kan worden.

Hoe gebruik ik een vibrator?

Net zoals de keuze voor het soort vibrator, is het gebruik afhankelijk van wat je lekker vindt. De speeltjes van tegenwoordig hebben verschillende trilstanden. Hiermee kun je zelf experimenteren. De een houdt van harde trillingen, terwijl de ander meer geniet van de zachte vibraties. Je kunt je clitoris direct stimuleren of indirect door met het speeltje rondom dit intieme plekje te blijven. Het meest geniet je van je speeltjes door er bij het gebruik een beetje glijmiddel op te smeren. Zo wordt het gevoel nog sensationeler.

Schaf een vibrator aan en experimenteer zelf om erachter te komen wat jij lekker vindt!

Geen reacties // Reageer