Nieuw vrouwencondoom: als een tampon zo makkelijk

Vrouwen zijn om echt veiig te vrijen aangewezen op het feit of de man een condoom gebruikt of de veiligheid in eigen hand te houden met een vrouwencondoom.

Van krakende broodzak in de jaren ’80 is het ding steeds verder ontwikkelt, maar de meesten zijn er noh steeds niet juichend over. Lelijk, spelbreker bij de seks en duur.

Dat moet anders kunnen, vond ook Lisa Kinsella en zij komt nu met een wel heel aantrekkelijke variant: LUWI (Let Us Wear It)

Een soort van tweede huid die vaginawand bedekt. Het beschermt tegen zowel zwangerschappen als tegen soa’s, en is gemaakt van erg dunne hypoallergene polyurethaan. En het voorbehoedsmiddel is sukkel goedkoper dan het vrouwencondoom.

Maar de beste eigenschap vindt Lisa Kinsella het feit dat je de LUWI 8 uur lang kan dragen. Je kunt hem dus inbrengen (zoals een tampon) voor je op stap of naar je geliefde gaat. Er is dus geen ‘condoommoment’ en als vrouw heb je een driedubbel goed gevoel: zelf geregeld, anti-conceptie en anti-soa.

Voorlopig is het product jammer genoeg alleen nog verkrijgbaar in het Groot Brittanni√ę en moet LUWI ook nog langs allerlei wetenschappelijke en consumententesten. Maar het klinkt goed.

Lees ook:Doutzen Kroes doet even voor hoe het vrouwencondoom werkt
Lees ook:Vrouwencondoom is allang geen broodzak meer
Lees ook:Vrouwencondoom wil maar niet ‘aanslaan’
Lees ook:Joy is eerste Nederlands Kampioene Orgasme Faken
Lees ook:Nieuw vibrerend vrouwencondoom garandeert gebruiksters een orgasme!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>