De Monica Lewinsky van de jaren ’60: seks met JFK

Deze week verschijnen in Amerika de memoires van Mimi Beardsley Alford (69), een gepensioneerde kerkbestuurster uit New York.

Als tiener had zij een affaire met president John F. Kennedy, die startte toen zij stage liep op Het Witte Huis……….

Tegen de Britse premier Howard McMillan zei JFK ooit dat hij vreselijke hoofdpijn kreeg als hij 3 dagen ‘niet met een vrouw was’.

Toen hij nog leefde, lekte er niets uit over zijn constante sekshonger, maar na zijn tragische dood in 1963 des te meer. In de grijze zone tussen smeuïge geruchten en harde feiten zweven anekdotes over talloze affaires, met grote namen als Marlène Dietrich en Marilyn Monroe.

Dat JFK een schuinsmarcheerder was, is dus geen nieuws. Zelfs de tv-reeks ‘The Kennedy’s’ ging meer over vuile manieren dan over politiek.

Mimi vertelt dat ze als 19-jarige stagiaire in 1962 in het Witte Huis werd ontmaagd door de president op het bed waarin normaal zijn vrouw Jackie sliep. Ze durfde de president niet te weerstaan, maar schrijft dat ze de seks ook wel degelijk wilde, omdat ze JFK ongelofelijk knap vond.

“Dat ik door een van de rijkste en machtigste mannen ter wereld werd begeerd, zorgde ervoor dat ik me niet verzette.” Na afloop had de president geglimlacht en was doorgegaan met lopende zaken. “Alsof het de normaalste zaak ter wereld was”.

In totaal had Mimi Alford anderhalf jaar lang een affaire met JFK, tot die in 1963 in Dallas werd vermoord. Ze beschrijft de seks met haar (geheime) beroemde minnaar als ‘leuk en afwisselend’. Ze deden het op diverse plekken in het Witte Huis en ook op het presidentiële jacht.

Volgens haar werd soms ook met libido-verhogende drugs geëxperimenteerd. Eenmaal werd ze gedwongen orale seks te hebben met een assistent van de president, waarbij JFK zelf toekeek.

Lees ook:Tijdens de vorige shutdown in 1995 ‘rookten’ Monica Lewinsky & Bill Clinton hun sigaar
Lees ook:Seks met de koningin
Lees ook:DSK en de sekscapades van zijn ‘voorgangers’
Lees ook:Vreemde fetish: neuken met opblaasbare Barack Obama
Lees ook:DSK houdt van seks, maar walgt van hoeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>