Is een dronken vrouw wel een engel in bed?

Een beetje alcohol is goed voor de bedpret. Het werkt voor velen als smeerolie. Immers: de remmen gaan er van los.

Dat veel drank slecht is voor de prestaties van mannen is bekend.

Zowel van roken als drinken wordt het zelfvertrouwen misschien wel, maar de penis niet groter. Integendeel.

Maar wat is nou het effect van een ruime alcoholconsumptie op vrouwen? Is ~zoals het gezegde wil~ een dronken vrouw een engel in bed?

Daarover bericht The Huffington Post dit weekend.

- Alcohol werkt remmend op delen van het centrale zenuwstelsel die belangrijk zijn om seksueel opgewonden te raken en tot een orgasme te komen, zoals ademhaling, bloedsomloop en de gevoeligheid van de zenuwuiteinden.

- Voorts onttrekt de ‘booze’ vocht aan het lichaam. Om seksueel opgewonden te geraken, moet er een bepaalde hoeveelheid bloed naar de genitaliën stromen. Als het lichaam meer uitgedroogd is door drank en het zenuwstelsel is onderdrukt, heeft dat een negatief effect op de ‘prestaties’.

- Een glaasje is niet altijd slecht voor het leven tussen te lakens: 1 lettertje verschil tussen drinken en dronken is in het echt een wereld van verschil. Eén of enkele glazen alcohol helpen seksuele remmingen of gevoelens van schaamte te overwinnen. Echter: condooms worden dan nog weleens vergeten en een echt dronken vrouw lijkt in de verste verte niet op een engel.

- Omdat alcohol het lichaam uitdroogt, wordt de vagina ook minder nat, waardoor vrijen moeilijker of zelfs pijnlijk wordt.

- Vrouwen komen moeilijker klaar als ze dronken zijn, maar ze ervaren een lichtelijk aangeschoten vrijpartij soms dus wel als leuker, omdat ze ontspannen zijn.

Lees ook:Veel vrouwen hebben alcohol nodig voor de seks
Lees ook:Met een dronken kop ook nog een condoom omdoen….
Lees ook:Drank & seks: een vrouwelijke combinatie
Lees ook:Dronken mannen die aandringen op seks zijn verkrachters
Lees ook:Altijd opgewonden zijn is een ziekte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>