Australisch parlementslid afgetreden na uitlekken foto van penis in wijn

Meligheid, grappen en grollen: het is oppassen in dit Big Brother-tijdperk. Iedereen heeft wel een camera in z’n smartphone en als je een prominent persoon bent, weet je dat er extra op je gelet wordt.

De Australische politicus Peter Dowling is door zo’n akkefietje afgetreden. Hij stuurde een van zijn minnaressen een kiekje van een saaie receptie die hij aan het opleuken was door zijn penis in een glas wijn te dopen……..

U raadt het al: inmiddels heeft de betreffende dame uit de school, uit het bed en uit de smartphone geklapt. Ze heeft de bewijsstukken van de parlementaire piemel in het wijnglas en op andere plekken.

Voorts heeft ze verteld dat de keurig getrouwde Dowling er meerdere liefjes op nahield en hen allemaal beloofde dat hij in 2015 na de verliezingen zou gaan scheiden.

Tenslotte wendde de geile Ozzie overheidsgeld aan om zijn harem af en toe te kunnen verwennen.

Zijn partij, de Australische Liberal National Party is ernstig in verlegenheid gebracht en dus is Dowling inmiddels ook afgetreden als voorzitter van de ethische commissie. “Voor Helen, mijn kinderen, moeder, broer en zus, mijn familie en vrienden, het spijt me voor de schande en schaamte die ik heb veroorzaakt. Ik ben niet trots op de gebeurtenissen, en ik kan en zal een deel ervan niet kunnen verdedigen”, liet hij in een verklaring weten.

Wij kunnen niets anders zeggen dan: ‘Lul niet Dowling. Berouw komt na de zonde!’

Lees ook:Opnieuw een seksschandaal bij de Australische marine
Lees ook:De Australische Partij voor de Seks voelt zich enorm genaaid
Lees ook:Ajax-verdediger Stefano Denswil met seksfoto op internet te kijk gezet
Lees ook:Sexscandal: Brits Hogerhuislid snuift coke vanaf borsten escortmeisjes
Lees ook:Prikkelende plekken: stewardess en piloot in cockpit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>