Consument dwingt supermarkt Woolworths genotsknotsen uit de schappen te halen

Wij zijn er allang aan gewend. Bij de ETOS of warenhuizen liggen ergens in de buurt van de anticonceptiemiddelen wel vibrators en/of andere sextoys.

Zelfs de XENOS heeft zich op deze erosmarkt gestort.

Australië is een continent waar ook een zeer liberaal klimaat heerst en dus besloot Megamarkt Woolworths de genotsknotsen in haar assortiment op te nemen.

Gevolg: de klanten bleven gewoon weg…….

Het bedrijf bood de Vibrating Bullet in 900 winkels aan voor omgerekend zo’n €17,. Een conservatieve lobbygroep vond het ongehoord dat het product in de buurt van zaken als tandpasta en shampoo kwam te staan.

“Moeten we nu onze kinderen in de supermarkt gaan uitleggen wat een vibrator is?”, vroeg een woordvoerder zich af. “Ouders moeten er zelf voor kunnen kiezen of en hoe zij dit soort dingen met hun kinderen bespreken.”

Zelfs de Australian Sex Party, een libertijnse politieke partij die is voortgekomen uit een lobbygroep van de seksindustrie, vindt verkoop van vibrators in een supermarkt niet kunnen.

“Ik heb er geen probleem met vibrators, maar verkoop die op een plek waar kinderen er niet bij kunnen komen”, zegt partijleider Fiona Patten.

De ‘trillende jongens’ hebben exact 2 weken in de winkels gelegen. Nou dan ga je toch gewoon nekmassage apparaten verkopen……..

Lees ook:UTOPIA: Billy slaapt 1 nachtje zonder de piemel van Ruud in haar giechel
Lees ook:Huis-, tuin- & keuken-Viagra
Lees ook:Geen vibrators tussen de aambeienzalfjes a.u.b.
Lees ook:Een glory hole: steek je snikkel maar door de muur
Lees ook:Economische crisis goed voor seksleven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>