Nederland smult van c.q. roddelt over de vagina van Heleen van Royen

Morgen opent er in het Letterkundig Museum een expo met de veelzeggende naam ‘Selfmade’.

Het gaat om een verzameling ‘selfies’ die Heleen van Royen de afgelopen jaren maakte en meestal deelde met de rest van de wereld via Twitter.

Gisteravond zat zij daarom aan tafel bij DWDD. een van de selfmade kiekjes die voorbij kwam betrof het verwisselen van een tampon, waarbij de vagina van de auteur prominent in beeld kwam…..

“Als je 49 bent is het elke keer feest als je weer bloed hebt. Het is namelijk een uitstel van de overgang”, aldus fan en fotograaf Hans Aarsman. “Ze is de jongste niet meer dus het is een dappere zet. We willen de grenzen verleggen van wat acceptabel is om te laten zien als vrouw.”

“Daar is het uit voortgekomen,” beaamt Van Royen. “Eerst had ik een foto gemaakt op de wc van een tampon. Zo van het werkt allemaal nog. Een vriendin van me zag die foto en vroeg hoezo? Waarom ga je niet all the way?”

“Ik heb het zowel met de webcam als met de iPhone gedaan. Op dat moment wil je het gewoon zo mooi mogelijk in beeld brengen.”

Bij de tentoonstelling Selfmade hoort ook een boek. Wie de foto’s goed bestudeert, kan nog resten sperma in het haar van Van Royen zien zitten, staat in de inleiding geschreven.

Van 16 mei tot en met 7 september zijn de 200 selfies, die een intieme kijk in het leven van van Royen geven, tentoongesteld in het Letterkundig Museum Den Haag.

Lees ook:Vagina-foto Heleen van Royen nu al verkocht
Lees ook:Johan Vlemmix koopt tamponfoto Heleen van Royen voor zijn vagina-expo
Lees ook:Heleen van Royen met beaver-shot op Twitter
Lees ook:Heleen van Royen twittert zichzelf maar weer eens naakt
Lees ook:Nicki Minaj in Madama Tussauds ontlokt veel vulgariteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>