Laser laat de vagina opnieuw stralen

Voor vrouwen die lijden aan pijn bij het vrijen door hormonale droogte en voor wie seks geen pret is, is er wellicht wat licht aan de horizon.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft een nieuw product goedgekeurd, dat met behulp van kleine laserstralen de vagina….

Zodra de oestrogenen in het lichaam van een vrouw afnemen, worden haar slijmvliezen dunner. Zeker in en rond de vulva is dat het geval.

Dat gebeurt tijdens de overgang, maar ook bij andere hormonale schommelingen, bijvoorbeeld als gevolg van chemotherapie.

Die laatste groep kan geen extra vrouwelijke hormonen slikken, plakken of smeren en trouwens: dit laatste werkt nou juist weer borstkanker in de hand.

De zogenaamde ‘Mona Lisa Touch’, ontwikkeld in ItaliĆ«, stimuleert door kleine laserstraaltjes het collageen van de dunne huid, waardoor deze steviger en weer meer doorbloed wordt.

Het gaat om een 3 minuten durende behandeling zo eens in de 6 weken, waar geen verdoving voor nodig is. Net als al gebruikt werd voor gezichtsbehandelingen is het apparaatje waar de stralen uitkomen zo klein, dat er geen risico is op verbranding.

Na de behandeling moet de seks echter wel 48 uur vermeden worden, maar daarna belooft de behandeling ook een aangenamere kwaliteit.

Lees ook:Scrotox: laat je ballen strak trekken!
Lees ook:Laat je vagina lekker bijtrekken met een facial of een smoothie
Lees ook:De sexy string is opeens een verguisd ding
Lees ook:Vrouwen met kleine borsten raken sneller opgewonden
Lees ook:Schaamhaar scheren en waxen maakt vatbaar voor soa’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>