Mathilde Santing is ambassadrice van het vallei-orgasme

Komende week presenteert zangeres Mathilde Santing de eerste 37 Vallei-coaches: vrouwen die in heel Nederland seksuele voorlichting 2.0 gaan geven aan andere vrouwen. Daarmee wordt ze tevens ambassadrice van de beweging Het Vallei Orgasme, opgericht door Marleen Janssen.

38% van de vrouwen is niet in staat om klaar te komen en degenen die dat wél kunnen, kennen meestal alleen het zogenaamde piekorgasme. En dat terwijl er zoveel meer mogelijk is, weet inmiddels ook Mathilde Santing: “Vallei-coaches leren volwassen vrouwen wat ik graag al had gehoord tijdens mijn biologieles. Namelijk: hoe je jezelf seksueel gelukkiger maakt, zonder dat je er wie dan ook voor nodig hebt, aldus Santing op Singlessite.nl. Het kan via een vorm van zelfbeminning die we in het Westen niet kennen. Ik vind dat alle vrouwen hierover mogen horen.”

De coaches zijn opgeleid om andere vrouwen de kennis en instrumenten te geven om hun seksleven prettiger, warmer en liefdevoller te maken. Ze leren vrouwen over het vallei-orgasme, een verzamelnaam voor vormen van orgasme die géén piekorgasme zijn. Vrouwen voelen zich er vitaler door en tegelijkertijd helpt het tegen allerlei hormoongerelateerde vrouwenkwaaltjes, zoals menstruatiekrampen en overgangsverschijnselen. “Het orgasme is eigenlijk alleen de bonus. Feitelijk word je door deze technieken een leukere vrouw”, benadrukt Mathilde.

Na een halve eeuw seksuele revolutie vragen veel vrouwen zich af: is dit het nou? Tegenwoordig mág alles, maar leren we weinig over seksuele ontwikkeling. “Even plat gezegd: als het maar blond is of een decolleté heeft, dan zal het wel goed zijn. Maar zo zit het natuurlijk niet – niet in de kunst en niet in de seksualiteit. Ik heb altijd gestaan voor diepgang en authenticiteit in muziek, en bij Vallei-orgasme doen ze dat op het gebied van seksualiteit. Er is te veel dat wij vrouwen nog niet weten. Met name over het verband tussen seksualiteit, gezondheid en vitaliteit. En dat mag anders. Gelukkig gaan de Vallei-coaches vanaf volgende week het land in.”

De beweging geeft eens per jaar ‘De Powerweek’. Dit is een superieure stoomcursus in de technieken van het vallei-orgasme: voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met hoge functies. Seksualiteit en succes, dat is het thema. Volgende editie: 15 t/m 20 oktober 2017.

Lees ook:LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme
Lees ook:Kunnen mannen ook een vallei-orgasme krijgen?
Lees ook:Tijd voor het vallei-orgasme
Lees ook:Vrouwen van nu willen klaarkomen met een vallei-orgasme
Lees ook:Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>