Vrouwen gaan vreemd in de Valentijnsnacht!

Mannen geven met Valentijnsdag 2x zoveel uit aan hun minnaressen dan aan hun echtgenotes.

Maar vrouwen zullen op hun beurt op ‘de dag van de liefde’ het meest vreemdgaan………….

Dat blijkt uit een enquête onder 4500 leden van Victoria Milan naar hun Valentijnsplannen.

Terwijl een meerderheid van de mannen (74%) Valentijnsdag met hun vrouw wil vieren, besluit een verrassende meerderheid (66%) van de vrouwen om manlief thuis te laten en de avond met een minnaar door te brengen.

De gelukkig getrouwde oprichter van de site voor mensen die op zoek zijn naar een discrete affaire Sigurd Vedal zegt er het volgende over: “Victoria Milan zal zich voorbereiden op de piek in nieuwe lidmaatschappen, aangezien de enquêtegegevens de vraag ernaar bevestigen. Een driedaagse periode, die bestaat uit Valentijnsdag en de dag ervoor en erna, vormt piekdagen voor overspelige partners om hun minnaar of minnares te ontmoeten. Het ziet ernaar uit dat we dit jaar een grotere piek in lidmaatschappen zullen zien, aangezien overspelige vrouwen een veilige manier zoeken om hun rendez-vous te plannen.”

Het onderzoek toonde tevens aan dat mannen voor Valentijnsdag 2x zoveel uitgeven aan hun minnaressen dan aan hun echtgenotes. Ontrouwe mannen kijken anders naar hun echtgenotes dan naar hun minnaressen. Het kan tevens verklaren waarom thuis ongelukkige vrouwen ervoor kiezen om Valentijnsnacht juist met hun minnaar door te brengen!

Dit is een duidelijke weerspiegeling van de hedendaagse westerse vrouw. Het is dankzij de emancipatie dat zij haar eigen welvaart, geluk en ook haar lust en genot in handen kan nemen. Iets wat ondenkbaar was bij onze moeders en grootmoeders, maar wat vrouwen wel aan de strijd van die generaties te danken hebben. En: er is geen lekkerder seks dan met een vrouw die dat voor de volle 100% ook wil!

Lees ook:Minnaressen krijgen duurdere en geilere cadeaus dan echtgenotes
Lees ook:Vandaag, vrijdag de 13e, is het Minnaressen Dag
Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Heren: nog even een spannend setje voor vrouw of minnares scoren?
Lees ook:Mannen willen gewoon neuken met Valentijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>