Vrouwen bereiken met minnaar intenser orgasme dan thuis

Er is nogal wat verwarring over de Dag van het Orgasme.

De Britten ‘vierden’ het gisteren op 31 juli, Global Orgasm Day wordt gevierd op de kortste dag 21 december en dan is er ook nog een Wereld Orgasme Dag op 8 augustus, volgende week vrijdag dus.

En nou maar hopen dat u allen blijft klaarkomen. Voor een betere wereld, voor een betere relatie of gewoon: voor een beter zelf.

Driekwart van de vrouwen, die ook buiten de deur snaaien, geven overigens toe een intenser orgasme te beleven met haar minnaar dan met haar echtgenoot……

Dat is althans de uitkomst van onderzoek door overspel-webiste AshleyMadison.com onder bijna 42.000 van hun leden wereldwijd over Het Grote Klaarkomen.

“Bij het begin van een relatie of vlak na een huwelijk is de seks vaak geweldig”, vertelt Noël Biderman, CEO en oprichter van de site, die natuurlijk flink voor ‘eigen parochie’ preekt.

“Maar na verloop van tijd gaat het seksleven vaak de ijskast in. Het is niet ongebruikelijk dat partners bijna geen seks meer hebben. En wanneer ze toch tijd voor elkaar vinden, blijven de dagelijkse beslommeringen ze bezig houden; kinderen, financiën of dat keukenrekje dat nog opgehangen moet worden. Bij een affaire bestaan die beslommeringen even niet. Dan draait het om passie, fantasie en opwinding. Zowel mannen als vrouwen kunnen even ontsnappen aan de dagelijkse stress. Wat uiteindelijk leidt tot een beter sexleven.”

Het onderzoek ontdekte ook een omgekeerd ‘Orgasme Gat’ bij buitenechtelijke relaties. Normaliter denken mannen dat hun vrouw of vriendin vaker klaarkomt dan zij in werkelijkheid aangeven. 67,3% van de mannen geeft aan dat zijn minnares is klaargekomen tijdens hun laatste vrijage. In werkelijkheid geeft 77,2% van de vrouwen aan een orgasme bereikt te hebben met hun minnaar.

* Fake it ‘till you make it – 73% van de vrouwen en 41% van de mannen heeft weleens een orgasme geveinsd. 85% van de vrouwen denkt dat hun partner niet kan merken of ze wel of niet klaarkomt.

* Geen idee - 66% van de mannen geeft ook daadwerkelijk aan dat ze geen idee hebben of hun partner is klaargekomen.

* Tevreden minnaressen – 77.2% kwamen klaar met hun minnaar tijdens de laatste keer seks. 77% van de vrouwen gaf aan dat dit kwam door een mix van orale en vaginale stimulatie.

* Happy wife, happy life – 85% van de vrouwen gelooft dat hun affaire het gemis aan seksuele spanning heeft opgelost waardoor ze uiteindelijk een betere band hebben met hun echtgenoot.

Ter inspiratie van Beautiful Agony:

Lees ook:Vrouwen halen de mannen bijna in qua vreemdgaan
Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Lente? Vrouwen willen dit weekend met hun minnaar naar Drenthe!
Lees ook:Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner
Lees ook:Gouden orgasme-trio voor vrouwen: zoenen, vaginale stimulatie en orale seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>