Vreemdgaande vrouwen doen het omdat de geiligheid in eigen slaapkamer weg is

Getrouwde vrouwen die de seks buiten de deur zoeken doen dat niet omdat ze een ongelukkig huwelijk hebben.

De echte reden is dat wanneer het saai wordt tussen de lakens, vrouwen gaan dromen van oplaaiende passie.

En die zoeken ze dan ergens anders…………

Dat blijkt uit een studie die dit weekend werd gepresenteerd op de American Sociological Association conference in San Francisco.

Een team van onderzoekers aan de University of Winchester ging het na in opdracht van AshleyMadison.com, een datingsite voor gehuwden op zoek naar een buitenechtelijk avontuurtje.

Ze peilden naar de motivaties van 100 vrouwen, allemaal op zoek naar een stiekeme relatie via AshleyMadison.com. De ondervraagde vrouwen waren heteroseksueel, getrouwd en tussen de 35 en 45 jaar oud.

Tweederde gaf toe meer vuur in de slaapkamer te wensen, geen nieuwe partner om de huidige te vervangen. Ze voelen zich heel geliefd door hun man en hebben niet de intentie om hun huwelijk te ontbinden.

Heel opmerkelijk: geen enkele van de ondervraagde vrouwen wilde haar man verlaten. Allemaal verklaarden ze heel duidelijk niet op zoek te zijn naar een nieuwe echtgenoot en vertelden ze de onderzoekers hoe graag ze hun partner zien.

Hoofdonderzoeker Professor Eric Anderson: “Gelukkig zijn in een relatie is iets helemaal anders dan gelukkig zijn in bed. Daarmee verandert deze studie de vroegere aanname dat vrouwen vreemdgaan omdat er emotioneel iets niet goed zit in hun huwelijk.”

Ook uit het eigen onderzoek van AshleyMadison, genaamd ‘The Burning Bush’ bleek al dat seksuele droogstand de belangrijkste reden is voor hedendaagse vrouwen om overspelig te worden.

Lees ook:Vrouwen halen de mannen bijna in qua vreemdgaan
Lees ook:Mannen kunnen hun geile vrouwen niet meer bijhouden
Lees ook:De wetenschap bevestigt het: vooral doorneuken
Lees ook:Als de kinderen op kamers zijn, kan mama lekker vreemdgaan
Lees ook:Vrouwen van mannen met grote penis gaan vaker vreemd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>