Mannen kunnen hun geile vrouwen niet meer bijhouden

Vrouwen gaan vandaag de dag vaker op zoek naar seks buiten de relatie omdat hun huidige partners hun libido niet meer kunnen bijhouden.

Mannen nemen het smoesje ‘Nee schatje, ik heb hoofdpijn’ vaker in de mond van vrouwen…….

Dat is de conclusie van onderzoek door overspelwebsite Victoria Milan door de vergelijking van hun cijfers uit 2013 en 2014 van 4746 vreemdgaande mannen en 2456 vreemdgaande vrouwen.

In 2013 was 81% van de ondervraagde mannen en 58% van de vrouwen op zoek naar seks buiten de relatie. Dit jaar is het percentage vrouwen dat op zoek is naar seks buiten de relatie 72%, terwijl het bij mannen daalde met 9% tot eveneens 72%

Volgens de datingsite is daar een logische verklaring voor. Zo zegt 81% van de vrouwen dat hun partner hun libido niet bij kan houden, maar liefst 22% meer dan in 2013. Bovendien zijn vrouwen steeds zekerder van hun vaardigheden in de slaapkamer en meent 54% te voldoen aan de seksuele verwachtingen van hun minnaar.

Volgens Sigurd Vedal, oprichter van Victoria Milan, zijn vrouwen seksueel ontwaakt, maar vinden ze thuis weinig bevrediging. Daardoor worden ze steeds vindingrijker om hun behoeften te bevredigen.

“2014 is het jaar van de vrouw”, besluit Vedal.

Illustratie boven: OnderDeJampotBril.nl

Lees ook:Alleen Braziliaanse vrouwen kiezen oraal genot boven humor bij een affaire
Lees ook:Blunder Top Tien van Vreemdgaande mannen
Lees ook:Seks of geen seks: dat is de kwestie
Lees ook:Getrouwde mannen zijn beter in seks (zeggen single vrouwen)
Lees ook:De Sexcuus Top Tien volgens de mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>