Sean Connery heeft geilste stem ter wereld

Goed nieuws voor alle oudere heren met een doorleefd stemgeluid: lage stemmen zijn erotiserend! Doe er je voordeel mee……………..

De voormalige James Bond-vertolker Sean Connery is in Groot-Brittannië verkozen tot de man met de meest sexy stem.

De 75-jarige Schot liet een andere ‘geheim agent 007′, Pierce Brosnan, achter zich. Als ik inderdaad denk aan de stem van Connery, met dat prachtige Schotse accent met dikke l en rollende r, krijg ik het meteen een beetje warm.

Sean Connery is trouwens niet alleen vocaal aantrekkelijk: ook qua uiterlijk mag deze oude heer rekenen op bijval van miljoenen vrouwen en mannen. Wie zou zich niet dienend aan zijn voeten werpen als hij Koning Arthur doet in ‘First Knight’? En toen hij in de film ‘The Rock’ tegen Nicholas Cage zei: “Maybe I’ve lost my sexappeal,” zei ik per ongeluk veel te hard in de bioscoop: “Nee hoor!”

Maar qua stemmen mis ik nog een paar mannen in het rijtje. Graag zou ik willen voordragen: Nicholas Cage (hees hijgend in ‘Moonstruck’), Keanu Reeves (in geen enkele rol goed acterend, maar dat volledig goedmakend door een raspend keeltje) en de hele familie Baldwin met hun sexy geluid!

Lees ook:‘Wil je seks met mij?’ Mannen zeggen ‘ja’, vrouwen zeggen ‘nee’
Lees ook:Hi! neuken?
Lees ook:Madonna gaat orale seks uitdelen aan stemmers op Hillary
Lees ook:De Vreemdgangers Top Tien
Lees ook:Met de stem van Kim Holland recht op het doel af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>