JFK: De Tiger Woods van zijn tijd

Er was natuurlijk al veel langer bekend dat de in 1963 vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy hem niet alleen met pissen versleet.

Geruchten en roddels over vermeende en bewezen affaires vliegen hem voor en na zijn dood nog om de oren.

Zo zou hij met niemand minder dan de ‘unbeschreiblich weibliche’ Marilyn Monroe de sponde hebben gedeeld. Vandaag duikt er opnieuw een pikant kiekje op van JFK en wat dames………….

Entertainmentwebsite TMZ toont een foto uit 1956, waarop de vermoorde president, die op dat moment nog senator was, op een boot zit waar blote dames vanaf duiken.

Volgens experts is de foto, die zou zijn genomen tijdens een tripje dat John met zijn broers maakte, authentiek. JFK was op dat moment al getrouwd met Jackie, die tijdens diezelfde vakantie beviel van een dood kindje.

Zijn imago als overspelige womanizer heeft JFK nooit echt kunnen schaden in zijn populariteit. Wellicht dat de nummer 1 golfspeler van de wereld, de man die neukt ‘like a tiger’ zich daaraan voorlopig even kan optrekken.

UPDATE: TMZ meldt nu  dat het kiekje niet echt is. De website ontdekte dat het gaat om een foto uit een Playboyshoot uit 1967.


Lees ook:Womanizer: vibrator met 100% orgasme-garantie
Lees ook:De Monica Lewinsky van de jaren ’60: seks met JFK
Lees ook:John Mayer wil meer seks
Lees ook:Funda-porno: luilig appartement te koop
Lees ook:De nieuwe Womanizer: het beste seksspeeltje voor vrouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>