Patricia Paay raadt dochter Christina de Playboy af

Naar verluidt wil Christina Curry, de dochter van Patricia Paay & haar ex-man Adam Curry voluit naakt in mannenblad PLAYBOY gaan staan.

Mama ging haar voor ~dat wel~ maar is zelf niet erg enthousiast over het dit playmate idee van dochterlief……….

En wie zou dat nu niet begrijpen van een moeder, ook al is het dan Patricia Paay (62). In de Telegraaf zegt ze daar het volgende over:

“Ik vind haar met 21 jaar te jong. Dat moet ze nu nog niet weggeven. Ik was zelf de eerste keer 37, de laatste keer 60. Maar Christina wil de bevestiging. Om de een of andere reden vindt ze het niet genoeg dat mensen tegen haar zeggen dat ze prachtig is. Ach, ze is volwassen. Als ze het echt wil moet ze het doen. Ik ken hoofdredacteur Jan Heemskerk echter heel goed. En er is nog geen deal. Ze zijn wel in gesprek, maar dat is al maanden zo. Ik heb ook Christina gevraagd me op de hoogte te houden. Mama wil dat wel weten.”

Christina heeft blootfoto’s van zichzelf ingestuurd om Jan een indruk te geven van wat ze in huis heeft. Die foto’s zijn gemaakt door Micky Hoogendijk, de nieuwe liefde van haar vader. Patricia vermoedt dat het om oud materiaal gaat. “Foto’s die ze ook op Twitter zette; bloot aan het zwembad met een indianentooi.”

Maar uitgeverij Sanoma beweert dat het recente fotografie betreft. Patricia kan zich evenwel niet voorstellen dat Micky uiteindelijk de hele fotoshoot zou mogen doen. “Zij maakt vast heel leuke kiekjes. Maar dit is specialistenwerk. Playboy neemt altijd heel bekende fotografen. Mijn laatste shoot is gemaakt door de bekende modefotograaf Philip Riches.”

Lees ook:Christina Curry volgt moeder Paay met Playboy – shoot
Lees ook:Zo moeder, zo dochter: Christina Curry naakt voor Playboy
Lees ook:Patricia Paay: Playboy en afscheidswip met Adam Curry
Lees ook:Patricia Paay deed het volgens haar dochter ook met vrouwen
Lees ook:Papa Adam Curry regelde Playboyshoot voor dochter Christina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>