Willen we weten hoe Jan Smit seks heeft?

Bij sommige zogenaamde BN’ers vraag ik me af waarom ze in hemelsnaam uitspraken doe over hun eigen privé seksleven. Iemand als Jan Smit hoeft dat toch niet voor de PR te doen?

Al zou het natuurlijk kunnen zijn om niet oubollig gevonden te worden. Nou, dat vernadert heus niet door te vertellen dat ze het graag in het standje ‘woman-on-top’ doen………

Zo laat de Volendamse ster namelijk weten in het Vlaamse tijdschrift ‘TV Familie’.

“Seks is heel belangrijk in onze relatie”, vertelt Jan. “Maar ik ben niet veeleisend in bed. Ik hou van de gewone dingen.” Liza Plat, met wie Jan in november trouwde, is volgens Jan het meest sexy als ze op hem zit. ”Mannen en vrouwen uiten gevoelens op een andere manier, maar het idee achter seks en het genot blijft voor beide seksen hetzelfde.”

Van sleur in hun huwelijk is volgens Jan totaal geen sprake. “Zolang je verslingerd bent aan elkaar gaat het automatisch. Ik weet natuurlijk niet hoe het na verloop van tijd zal aanvoelen, maar de sleur is in elk geval ver zoek.” Zouden zijn fans hier blij mee zijn?

Lees ook:Hoe vaak denken mannen dat vrouwen masturberen? En vice versa?
Lees ook:Porno-voorkeur wordt al in jeugd bepaald
Lees ook:Seks-yoga geeft Indiase vrouwen groot genot
Lees ook:Meer zin in seks in de lente!
Lees ook:‘Reinout Oerlemans zegt wanneer je moet klaarkomen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>