Heleen van Royen met beaver-shot op Twitter

Van Heleen van Royen zijn we wel wat gewend. Ook qua naaktheid.

Er loopt op dit moment een expositie van haar selfies in het Letterkundig Museum en op z’n zachtst gezegd is ze op veel foto’s nogal luchtig gekleed.

Maar de succesvolle auteur gaat voor een tweede serie. Die geeft letterlijk en figuurlijk nog meer inkijk. Sterker nog: the full monty……….

Op een foto van vanmiddag op haar Twitter-account zit op haar blote billen op de plavuizen met een paarse top aan, niks meer, niks minder en het uitzicht op haar kroonjuweel is vrij direct.

Ze is inmiddels bezig met haar tweede deel van het boek Selfmade Selfies, waar in ze al een reportage plaatste van al haar selfies op Instagram.

Hellen plaatste de volgende tekst bij de foto: ‘Dit mag niet. Dit hoort een vrouw niet te doen. Juist daarom maakte ik deze foto. De schaamte voorbij. Onderzoekend, roekeloos en lichtelijk ge├»rriteerd. Omdat zoveel vrouwen zoveel niet mogen. Fuck it. Stenig me maar, als je durft.’

Point taken, Heleen.

Lees ook:Vagina-foto Heleen van Royen nu al verkocht
Lees ook:Heleen van Royen produceert heus billen-behang
Lees ook:Johan Vlemmix koopt tamponfoto Heleen van Royen voor zijn vagina-expo
Lees ook:Nederland smult van c.q. roddelt over de vagina van Heleen van Royen
Lees ook:Column Heleen van Royen over seks in Thaland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>