‘Beffen is belangrijker dan pijpen’

Onze favoriete Vlaamse seksuologe hield vorig jaar een stevig pleidooi om vrouwen aan het pijpen te krijgen.

“Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen……” Daarop kwamen heel veel reacties los, zowel positieve als negatieve.

Maar nu pakt ze ook de mannen bij de kladden qua orale seks. “Om maar met de deur in huis te vallen: beffen is belangrijker dan pijpen. Veel belangrijker……”

“Omdat het vaak de enige manier is voor vrouwen om klaar te komen. Beffen is ook moeilijker dan pijpen. Vandaar is dit ‘deel 1′. We willen namelijk dat jullie dit écht goed doen, heren …”, aldus Goedele Liekens in haar column in NINA, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws.

Uiteraard heeft ze de nodige instructies. “Bij orale seks richt je je helemaal op haar: let op haar reacties of aanwijzingen. Als ze haar heupen verschuift, verschuif dan – zucht – niet mee. Het wil immers zeggen dat ze zich precies goed legt voor meer genot. (…) Het gaat om veel meer dan likken alleen. Gebruik je vingers, je lippen en je adem als je haar gek wil maken. En start zeker niet bij de clitoris. Wissel af en kijk elke keer naar hoe ze reageert.”

Lees ook:Beffen is het ideale voorspel
Lees ook:Nederlandse cabaretière zingt ode aan pi- pa- pijpen
Lees ook:Goedele: ‘Blijkbaar ligt pijpen gevoelig’
Lees ook:Belgische mannen volgen massaal de cursus Vingeren
Lees ook:Goedele Liekens: ‘Vrouwen, pijpen is je liefde tonen!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>