HIV-patiënt Charlie Sheen maakt reclame voor ….. condooms

Hoewel hij zelf nog wel het een en ander heeft uit te leggen aan zijn (zeer vele) sekspartners van weleer, heeft de hiv-positieve acteur Charlie Sheen JA gezegd tegeneen reclame voor condooms van LELO. En uiteraard ook tegen een flinke poet met geld.

De 50-jarige hoofdrolspeler uit ‘Two and a Half Men’ vertelt aan EXTRA dat zijn leven volledig is veranderd sinds hij weet dat hij besmet is. “Ik sport inmiddels, ik ben op dieet en ik drink niet meer zo veel als voorheen.”

Hoewel Charlie zelf vrijwel nooit condooms gebruikte, is hij naar eigen zeggen wel de juiste man om het voorbehoedsmiddel aan te prijzen.

Zou het niet beter zijn als een man met 5 kinderen, een kleindochter en HIV condooms koopt, in plaats van ze te verkopen? “Ik heb daar een logische reden voor, want zeg nou zelf: wie heeft er meer ervaring met de importantie van veilige seks en is daarom het beste ‘boegbeeld’ om mensen op condooms te wijzen dan ik?”

Lees ook:Vrouwen vinden het fijn als mannen over condooms beginnen
Lees ook:Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje
Lees ook:Charlie Sheen zegt al zijn sekspartners geïnformeerd te hebben over zijn hiv
Lees ook:Toiletten in Zambia massaal verstopt door condooms
Lees ook:Kinder – condooms ?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>