Olcay Gulsen heeft geen geduld voor seks

Neerlands modevrouw Olcay Gulcen zegt dat ze geen geduld heeft voor seks. Ze is blij als haar vriend te druk is. “Want dan komt het er meestal niet van.” Dat vertelt ze in een interview met Beau Monde.

““Mannen denken vaak dat ik een tijger ben in bed. Maar ik heb geen geduld voor seks. Ik ben een kei geworden in doen alsof ik slaap, haha. Als we het eenmaal doen denk ik wel: ‘waarom zag ik hier nou zo tegenop?’ Maar ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen stiekem denken: ‘van mij hoeft het echt niet twee keer per week’.”

Haar vriend Ghazi is het daar niet helemaal mee eens. “Hij denkt: ‘dat zegt Olcay wel, maar stiekem geniet ze er onwijs van’.”

“Als ik een vrije dag heb en Frans zou me meenemen naar een strand en we doen het daar dan ergens in de bosjes.. Kijk, dat klinkt spannend. Ik heb gewoon een hekel aan alles wat burgerlijk is.”

Gulsen vertelt dat relaties voor haar lastig blijven. “Ik hoor altijd dat ik te weinig thuis ben en dat mijn partner zich niet gewaardeerd voelt.” Soms denkt de 36-jarige modeontwerpster dan ook dat het aan haar ligt. “Dan ga ik een paar weken overdrijven. Om vier uur al bellen: ‘Hoe is het schat? Wat eten we vanavond?’ Na twee weken denk ik dan: shit, zeven uur. Ik ben vergeten te bellen en verval weer in mijn oude gewoontes.”

Al haar ruzies met Ghazi gaan dan ook daarover. “‘Wat ben je toch egoïstisch!’ En hij heeft gelijk. Ik denk dat ik verslaafd ben aan de manier waarop ik mijn leven heb ingericht.”

Lees ook:Tim Murck wil pas dood als hij een triootje heeft gedaan
Lees ook:Mannen denken 5000 x per jaar aan seks
Lees ook:Nicki Minaj: ‘Vrouwen moeten orgasme opeisen’
Lees ook:Argentijnse voetballers succesvol dankzij seks- en voedingsdieet
Lees ook:George Clooney had eerste orgasme op zijn 7e

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>