Bestseller over seks was in 9 dagen af

Vorige week wisten wij u reeds te melden over dé hit van het moment onder studenten: ‘What every man thinks about apart from sex’.

Oftwel: ‘Waar elke man aan denkt als hij niet aan seks denkt.’

Het 200 pagina’s tellende boek is leeg.

Maar qua verkoopcijfers is het ding een bestseller.

Toch is de ‘schrijver’ ervan teleurgesteld………….

“Aan mijn eerste boek, ‘Ideas Man’, heb ik 5 jaar gewerkt. Daarvan heb ik bij Amazon in totaal 35.000 exemplaren verkocht. Aan dit boek heb ik maar 9 dagen gewerkt en nu verkoop ik er zo’n 2500 per week. En uit 6 verschillende landen willen de uitgevers nu de rechten opkopen. Bizar!”, vertelt uitvindprofessor en ideeënman Simove aan nrc.next.

Volgens een bericht uit ondermeer ‘The Independent’ hebben met name Britse studenten het boek massaal aangeschaft. Ze gebruiken het gedurende de colleges als notitieboek. Ook als cadeautje doet ‘What Every Man Thinks About Apart From Sex’ het bijzonder goed.

“Mensen vinden het een briljante grap”, aldus de ‘auteur’. “Ik verbaas me er oprecht over: blijkbaar zijn consumenten dus bereid om geld te betalen voor een leeg boek. Dat zegt iets over de YouTube-generatie: alles moet snel en ook onmiddellijk een reactie losmaken.”

Zijn bestseller is overigens nog wel bij Amazon.co.uk te verkrijgen, voor een bedrag van £4,69. “De getallen 69 in het bedrag heb ik zelf bedacht”, zegt Simove grinnikend.

Lees ook:Schrijfster van kinky ‘mammies porno’ is nu bestverkopende auteur ter wereld
Lees ook:Schrijver Chad Leslie Peters zoekt vrouw om seks mee te hebben voor nieuw boek
Lees ook:Dat mannen altijd aan seks denken is een fabeltje
Lees ook:Studenten vrijen onveilig omdat ze te dronken zijn voor een condoom
Lees ook:Als je het aan studenten vraagt gaan ze voor een seksvakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>