De Kar – masutra: seks op een Fiat 500, vooral bij mooi weer

Lapo Elkann, kleinzoon van de oude Fiat baas Gianni Agnelli en broer van de huidige president introduceerde deze week 2 versies van de Kar-masutra Fiat 500. “Wie zegt dat seks en liefde zondig zijn?” sprak de auto-erfgenaam.

Het plaatwerk van de auto is namelijk voorzien van afbeeldingen uit de beroemde seksbijbel de Kamasutra. De edele delen zijn daarbij met zwarte verf bedekt. Preutser dan een paar duizend jaar gelden. Echter: de verf verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra de temperatuur stijgt.

Ook aan de binnenzijde is extra aandacht besteed. Z~o zijn daar de rode lederen bekleding, de Kama Sutra-afbeeldingen die terugkomen in het dashboard, pluche handboeien en een ‘Adults only’ lichtsignaal dat voorbijgangers ervan moet weerhouden om de deuren open te rukken.

Lapo Elkann heet het enfant terribile van de familie te zijn. Terwijl zijn grote broer president John een op het oog keurig familieleven leidt, leeft Lapo er op los. Voer voor de paparazzi. Hij belandde in Turijn ooit in het ziekenhuis nadat hij een wilde nacht had met een transseksueel.

En eind vorig jaar liet hij vanuit New York zijn familie weten gegijzeld te zijn. Hij had geld nodig om een prostituee te betalen. De politie arresteerde hem. Inmiddels heeft ‘de verloren zoon’ zijn eigen brillenbedrijf en werkt hij als marketeer voor familiebedrijf Fiat. Dit is zijn openingsstunt.

Lees ook:JFK: De Tiger Woods van zijn tijd
Lees ook:Sekstape Marilyn Monroe & Kennedy-broers: De Oval Office Orgie
Lees ook:Dochter Herman Brood naakt in Playboy
Lees ook:Australisch parlementslid afgetreden na uitlekken foto van penis in wijn
Lees ook:De Monica Lewinsky van de jaren ’60: seks met JFK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>