Ook geen gevoel meer in je kruis na een dagje fietsen?

Toch wel het zorgwekkendste bericht van deze week voor onze teerbeminde geslachtdelen: voor vrouwen zou fietsen zorgen voor ongevoeligheid van de vagina. Iedereen die wel eens op fietsvakantie is geweest kent het gevoel nog wel……..

‘s Avonds op de camping, bij het kampvuur: moe maar voldoen probeer je lekker te zitten. Lukt niet erg. Op dat zadel wordt alles urenlang samengeplet en dat is niet goed, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek.

Een van de Amerikaanse onderzoekers, Dr. Marsha Guess, een assistent professor verloskunde en gynaecologie van Yale School of Medicine, vertelt dat ze wielrensters vergeleken hebben met hardloopsters en ontdekten dat de wielrensters een verminderde genitale sensatie hadden. Gelukkig bleek het niet van invloed op de seksuele functies.

Ook bij mannen is gebleken dat fietsen verband hield met ongevoeligheid in de schaamstreek en zelfs erectieproblemen. Kun je in ieder geval gezellig samen in een bak ijsklontjes zakken na de fietstocht.

Lees ook:Vrouwen die veel fietsen krijgen minder trek in seks
Lees ook:Een laag fietsstuur maakt de vagina ongevoeliger
Lees ook:Van hard fietsen krijg je traag zaad
Lees ook:Binnenkort wellicht veilig pijpen met een koortslip, maar nu nog niet….
Lees ook:Vrouwen die met een badeend badderen, verliezen hun libido

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook geen gevoel meer in je kruis na een dagje fietsen?

  1. Ies Hougee

    Sorry, maar ik vind het een beetje flauw verhaal. Met mijn vrouw heb ik vele fietsvakanties beleefd en dat was super in elk opzicht. ( we hebben trouwens vier -inmiddels volwassen-zoons. . .) Voor de t.v. hangen met een hoop alcohol in je lijf likt me veel en veel selchter voor je sexleven. Bovendien, wat is er leuker dan geslachtsdelen die misschien een beetje geleden hebben door het fietsen weer ‘tot leven “te wekken?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>