Dagelijks een portie seks is het recept voor topsperma

Elke dag vrijen, of zelf de jongeheer ter hand nemen, verbetert de kwaliteit van het sperma en verhoogt de kans op bevruchting aanzienlijk……..

Dat blijkt uit een Australische studie die dinsdag in Amsterdam is voorgesteld.

Tijdens het verloop van de studie vroeg gynaecoloog en verloskundige David Greening aan 118 mannen met sperma van lage kwaliteit om gedurende een week elke dag te ejaculeren. Verder mochten ze niets veranderen aan hun levensstijl.

Na het onderzoek bleek bij 81% van de proefkonijnen de kwaliteit van het sperma erop vooruitgegaan te zijn.

Velen zagen de kwaliteit evolueren van “slecht” of “gemiddeld” naar “goed”. Bij de overige 19% was de spermakwaliteit verminderd.

Door een dagelijkse zaadlozing waren de spermatozoïden stukken beweeglijker geworden, luidt de conclusie van de studie, zelfs al was het volume sperma en de concentratie aan zaadcellen daarin afgenomen.

Andere studies doen volgens Greening geloven dat een betere spermakwaliteit zich ook vertaalt in een hoger zwangerschapscijfer. Koppels die hun kans op een zwangerschap willen verhogen, doen er volgens hem dan ook goed aan de week voor de eisprong ‘het’ maar elke dag te doen. En o ja: niet teveel deodorant onder die mannenoksels!

Lees ook:Van hard fietsen krijg je traag zaad
Lees ook:Cannabis als anticonceptie?
Lees ook:Roken is dodelijk voor uw erectie
Lees ook:Mannen aan de bak: uw zaad is nu in topconditie!
Lees ook:Man produceert kamikaze-sperma, als hij vreest dat zijn vrouw vreemdgaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>