Vaginaal gewichtheffen

Een Russische vrouw die het record vaginaal gewichtheffen op haar naam heeft staan, heeft haar eigen record scherper gesteld door een glazen bal van 14 kilo op te tillen met haar vagina…….

De 42-jarige Tatiata Kozhevnikova uit Novosibirsk heeft de spieren van haar intieme zone zo getraind dat het haar een plaats opleverde in het Guinness Book of World Records……

Deze vrouw heeft de sterkste vagina ter wereld.

“Nadat ik bevallen was van een kind, waren de spieren in mijn schaamstreek ongelooflijk zwak. Ik las in een boek dat vrouwen vroeger dit probleem oplosten met houten ballen. Ik keek eens rond me, vond een glazen bal en stak die in mijn vagina. Het duurde eeuwen voor ik hem er weer uit kreeg.”

Tatiata kreeg steeds meer zin in vaginale fitness. Intussen oefent ze met speciale, aan haar wensen aangepaste ballen. “Je steekt zo’n bal in je vagina. Aan die bal zit een koord met een klein haakje. Daaraan hang je een tweede bal.”

Het is volgens haar een aanrader voor alle vrouwen aan om vaginale oefeningen te doen, om het seksleven te verbeteren. “Het volstaat om 5 minuten per dag te oefenen. Binnen een week kun je jezelf en je partner onvergetelijk plezier bezorgen in bed.”

Lees ook:Vaginaal gewichtheffen zorgt voor intensere orgasmes, ook bij hem
Lees ook:Maffe kampioenen: vagina-gewichtheffen en sperma ver spuiten
Lees ook:Vaginisme: veel vrouwen lijden in stilte
Lees ook:De clitoris bevat 8000 zenuwuiteinden en 9 andere kutfeiten
Lees ook:Vreemde fetish: ei in vagina

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vaginaal gewichtheffen

  1. Pingback: Maffe wereldkampioenen: vagina-gewichtheffen en sperma ver spuiten | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>