Dokter Uta laat vrouwen spuitend klaarkomen

De Keulse medisch specialiste Uta Schlossberger kan met een simpele ingreep de G-spot vergroten, waardoor de vagina gevoeliger wordt.

Een orgasme wordt zo veel heftiger en natter.

De 38-jarige dermatologe werkt met een nieuwe methode. Tijdens een poliklinische ingreep, die zo’n 20 minuutjes duurt, injecteert ze hyaluronzuur in de G-spot.

“De G-spot wordt zo vergroot om het vermogen tot stimulatie tijdens seks te vergroten”, legt ze uit. “Hierdoor ervaar je meer genot tijdens de seks en komt het vaker tot een hoogtepunt.”

Het positieve effect is onmiddellijk merkbaar. In Amerika is deze behandeling al veel meer ingeburgerd. Uta ontvangt nu maandelijks 2 a 3 klanten en behoort tot de 3 Duitse artsen die dit uitvoeren. “Maar de vraag groeit, omdat het resultaat verbluffend is. In alle gevallen is de seks veel beter geworden.”

De G-spot, vernoemd naar de vinder: de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg, is de erogene zone van een vrouw, die zich zo’n 5 centimeter naar binnen in de vagina bevindt. Stimulatie hiervan veroorzaakt een heviger en bevredigender orgasme. De G-spot speelt ook een belangrijke rol bij vrouwen die sproeiend klaarkomen.

Met de vrouwenvereninging op een dagtripje Keulen dus!

Lees ook:G-spot: ‘blauwe druif die op zwellichaam lijkt’
Lees ook:Een shot in je G-spot voor nat genot
Lees ook:Opgevulde G-spot voor nog meer genot?
Lees ook:De veelkleurigheid van vrouwen: clitorale, vaginale én G-spot orgasmes
Lees ook:‘Stop de zoektocht naar de G-spot; stort je op de clitoris’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dokter Uta laat vrouwen spuitend klaarkomen

  1. Pingback: Waar zit die G-spot dan? Routebeschrijving bijgevoegd! | Seks

  2. Pingback: Is de G-spot een UVO dan? | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>