Homomannen hebben een grotere penis!

Het is al een wat oudere ontdekking, maar ik las het nu pas en vond het zeer opvallend.

Namelijk: homomannen hebben gemiddeld een grotere jongeheer dan heteromannen.

Ja, ik hoop niet dat mijn heteroseksuele lezers zich nu op hun pik getrapt voelen, want de maat schijnt bij heren toch echt een issue te wezen…………

Er is door het Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Reproduction nagegaan of er een verband bestaat tussen de grootte van ‘s mans penis en zijn seksuele voorkeur.

Voor het onderzoek werd een behoorlijk aantal heren gemeten. Niet minder dan 5122 mannen werden in de periode 1938 tot 1963 door het instituut bekeken.

Ze werden in 2 groepen opgedeeld: eerder homoseksueel (935) en eerder heteroseksueel (4187).

De grootte werd bepaald aan de hand van 5 metingen van de lengte en omvang van de penis en op een manier die eerder door Kinsey was vastgelegd. Bij alle metingen bleken homomannen grotere te hebben dan heteromannen.

Er wordt gezocht naar de oorzaken van dit significante verschil. De meetresultaten zouden mogelijk extra bewijs leveren voor het feit dat variaties in het hormonale niveau of andere biologische mechanismen die een rol spelen bij de menselijke voortplanting, de seksuele voorkeur beïnvloeden.

Illustratie: brandslang uit The Big Penis Book, een van de topics op verlanglijstjes van homoheren. Kijk hieronder maar eens naar een melig verjaarsfilmpje.

Lees ook:Penis niet het belangrijkst voor homo’s
Lees ook:Heteromannen vaker op zoek naar anale seks dan homomannen
Lees ook:Alfred Kinsey: baanbreker in de seksuologie
Lees ook:‘Hallo schat, die soa heb je van mij hoor’
Lees ook:Een grote penis bezorgt vrouwen vaker een vaginaal orgasme

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Homomannen hebben een grotere penis!

  1. Robbert

    Klopt, ik ben zelf homo en op chatboxen vraagt altijd elke homo ‘wat zijn je stats?’ daar bedoelt ie dus ook de penislengte mee. Homo’s vinden de penis gewoon belangrijk. Veel homomannen vergroten hem ook, met oefeningen of met stretchers.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Mannen: blijf slank, dan is je penis langer! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>