Loopwijze verraadt of vrouw clitoraal en/of vaginaal klaarkomt

Aan de manier waarop een vrouw wandelt, kun je zien of ze in staat is tot een vaginaal orgasme of niet.

Althans: dat beweert de Belgische professor Pascal De Sutter…..

Zo blijkt uit een internationale studie over dit onderwerp o.l.v deze seksuoloog en zijn collega’s Aurelie Nicholas, Stuart Brody en Fran├žois de Carufel, waarover is gepubliceerd in ‘Journal of Sexual Medicine’.

Een groep studentes van de universiteit van Louvain-la-Neuve werd gevraagd deel te nemen aan een volledig anonieme test.

Eerst moesten ze een vragenlijst over hun liefdesleven invullen met daarin de vraag: kun je tijdens het vrijen klaarkomen zonder stimulatie van de clitoris? Uit de deelnemersgroep werden 10 vrouwen gekozen met een JA op deze vraag en 10 met een NEE.

De vrouwen moesten daarna door een vrij drukke winkelstraat wandelen. De eerste 100 meter moesten ze zich inbeelden dat ze op een aangename locatie waren. De volgende 100 meter dat ze met een aantrekkelijke man op die locatie waren. De wandelingen werden gefilmd.

De beeldopnames werden voorgelegd aan onderzoekers met ervaring op het vlak van het vrouwelijke orgasme, onder wie professor Pascal De Sutter van Louvain-la-Neuve. Zij moesten, uitsluitend op basis van de videobeelden, zeggen welke vrouwen in staat waren een vaginaal orgasme te krijgen.

De onderzoekers scoorden 82% correct. Nadien legden ze uit: een vrouw die loopt en een vloeiende manier van gaan heeft, draaiende heupen heeft, lange passen met armbewegingen maakt, is meestal in staat tot het krijgen van een vaginaal orgasme.

Met andere woorden: vrouwen die zowel clitoraal als vaginaal klaarkomen, lopen ook zelfverzekerder en steviger door.

Uiteraard doet niet alleen het seksuele genot er toe. Vrouwen die zich sterk en goed in hun vel voelen, wandelen nu eenmaal ook navenant.

Lees ook:Dikke mensen hebben lager libido en komen minder vaak klaar
Lees ook:Yes, yes, vrouwen kunnen zowel vaginaal als clitoraal klaarkomen
Lees ook:Een grote penis bezorgt vrouwen vaker een vaginaal orgasme
Lees ook:Vrouwen die orgasmes faken, gaan vaker vreemd
Lees ook:Hij wil dat zij ook klaarkomt, om zichzelf meer man te voelen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Loopwijze verraadt of vrouw clitoraal en/of vaginaal klaarkomt

  1. Pingback: Lees haar lippen als je wilt weten of ze vaginaal klaar kan komen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>