De beste hygiëne voor de vagina: water bis bis

Niet alleen zijn vrouwen erg onzeker over de vorm van hun vagina, ook zijn er velen bevreesd dat hun eigen roos niet zo naar roosjes ruikt.

Daardoor slaan ze aan het wassen en wassen met doucheproducten of badschuimen en dat verstoort de boel alleen maar.

Alles wat een vagina uitdroogt ~zeep met stip op 1~ zorgt dat er eerder aandoeningen en ongewenste afscheiding komt en zelfs dat je vatbaarder wordt voor hiv-besmettingen.

Wat dan wel te gebruiken? Het belangrijkste wat de aarde ons geeft: zuiver water, water en nog eens water…….

En dan hebben we het niet over de binnenkant van de vagina. Er zijn allerlei soorten vaginadouches en klisma’s op de markt, die suggereren dat het belangrijk is ‘de zaak daar van binnen’ goed schoon te houden na bijvoorbeeld intieme seks en menstruaties. Ook hopen vrouwen daarmee ongewenste luchtjes weg te spoelen.

De vagina op deze wijze reinigen is helemaal niet nodig. Zij reinigt zichzelf en hoeft dus van binnen niet uitgespoeld worden. Het biedt ook geen soelaas tegen onaangename geuren, omdat die meestal veroorzaakt worden door de uitwendige geslachtsdelen.

Blijft er toch een sterke geur als je onder de douche bent geweest en lekker gespoeld hebt met lauw water, dan gaat het mogelijk om een vaginale infectie en moet je je huisarts consulteren. Die kan iets voorschrijven waardoor je er in een week vanaf bent.

Het gebruik van een vaginale douche werkt irritaties en infecties en zelfs een besmetting met een soa juist in de hand. Gepoedel met washandjes is ook af te raden. Dagelijks lekker onder de gewone douche of in bad en spoelen met zuiver water houdt de boel optimaal fris en gezond!

Lees ook:Als je vagina kut ruikt………..
Lees ook:Ladies, doe dit uw poes niet aan!
Lees ook:Vagina wassen met zeep verhoogt kans op hiv
Lees ook:10 vagina-feiten die elke vrouw zou moeten kennen
Lees ook:Binnen een minuut weer de vagina van een 18-jarige?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De beste hygiëne voor de vagina: water bis bis

  1. Pingback: Freshim is ‘s werelds eerste speciale penis-verfrisser | Seks

  2. Pingback: 10 vagina-feiten die elke vrouw zou moeten weten | Seks

  3. Pingback: Dames, doe dit uw vagina niet aan! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>