Stoppen met roken verbetert ook haar seksleven

Natuurlijk: er is geen lekkerder sigaret dan die na de seks.

Maar schreven we hier gisteren al over HET argument voor mannen om te stoppen: namelijk dat het voor een veel betere erectie zorgt.

Ook het seksleven van een vrouw verbetert wanneer zij stopt met paffen……….

Nicotine vernauwt namelijk de bloedvaten. Dus zullen bij seksuele opwinding de clitoris en vagina minder opzwellen als de vrouw rookt. Dames die gestopt zijn melden ook sterkere orgasmes dan voor die tijd.

Een Brits onderzoeksrapport, getiteld ‘Roken en Voortplanting’ geeft bovendien aan dat rokende vrouwen er langer over doen om zwanger te worden.

De kansen nemen 10 tot 40% per cyclus af. Hoe meer een vrouw rookt, hoe langer de bevruchting op zich kan laten wachten.

Behalve een beter seksleven, levert niet-roken een groot aantal andere aantrekkelijke voordelen op, zoals een mooiere huid, geen tabaksgeuren, schonere en wittere tanden, meer energie, een betere slaap, een prettiger gevoel en meer zelfvertrouwen.

Lees ook:Orgastische seks leidt sneller tot zwangerschap
Lees ook:Voetbal kijken wakkert zin in seks aan
Lees ook:En nu even over het schaamhaar van Matthijs van Nieuwkerk
Lees ook:Vrouwen met grotere borsten hebben betere seks
Lees ook:Yoga verbetert zin in seks bij vrouwen aanzienlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>