Eindelijk levert een kleine penis ook wat op!

In tegenstelling tot al het groots waar mannen, maar ook vrouwen, zich graag mee bezig houden, is er nu eens wat te winnen met iets kleins.

Na een succesvolle zoektocht naar ‘de mooiste penis’ en de ‘fraaiste schaamlippen’ heeft een erotische site nu een prijsvraag georganiseerd voor het kleinste lid…..

Het gaat om de Deense site SingleSex.dk.

Volgens Morten Fabricius (45), eigenaar van de website, lopen er in de wereld veel mannen rond die denken dat je een enorme penis moet hebben, terwijl dat helemaal niet normaal is. Vandaar dat hij de mannen die niet vooraan de rij stonden bij het uitdelen nu eens wil belonen.

Geïnteresseerden moeten een foto van hun ‘Kleinduimpje’ opsturen in opperste extase, met een liniaal ernaast. Zij maken kans op een iPhone.

Er zijn overigens 2 prijzen voor de kleine jongens: eentje voor de meetbare én eentje voor de door vrouwen als zodanig ervaren jongeheer..

De kleinste tot nu toe meet in opgewonden toestand 1,5 centimeter. Volgens de eigenaar is zijn seksleven overigens zeer bevredigend. Win daar maar eens van!

En dames vinden een (te) grote ook niet alles, kijk naar ‘too big to handle’
.

Lees ook:De man met de kleinste penis en de grootste ‘ballen’
Lees ook:Penistest: mannen in Congo hebben bijna 18 cm!
Lees ook:Man met kleinste penis is groots op zijn apparaat
Lees ook:Penislezen
Lees ook:Jonge Franse mannen door porno massaal ontevreden over hun ‘Jannen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>