Seks en vruchtbaarheid belangrijkste redenen om te stoppen met roken

Het voorkomen van rimpels en het verbeteren van de bedprestaties en de vruchtbaarheid zijn de grootste motivaties om te stoppen met roken…..

Dat blijkt uit Brits onderzoek onder 2000 rokers.

Zowel de mannelijke als de vrouwelijke rokers maken zich vooral zorgen over het ouder worden van de huid.

40% van de vrouwen gaf toe te willen stoppen met roken om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen. Ook mannen zijn hier bang voor, van hen geeft 55% aan dat dit de grootste motivatie is om te stoppen.

25% van de mannen geeft eveneens aan te stoppen met roken als ze erectieproblemen krijgen. Nicotine beperkt de bloedstroom in het lichaam en dit verklaart dat rokers vaak minder gaan presteren in de slaapkamer.

Voor vrouwen speelt ook vruchtbaarheid een rol bij het stoppen. 45% meldt dat dit de grote motivatie is. Bij 10% van de mannen is dit eveneens het geval.

“Studies hebben aangetoond dat het stoppen met roken de kans op een zwangerschap verhoogt. Dit is te danken aan veranderingen in de baarmoeder en een verbeterde conditie van het sperma. Het verhoogt eveneens de slaagkans van een IVF-behandeling en verlaagt het risico op een miskraam”, aldus een woordvoerder van de website.

Lees ook:Roken is dodelijk voor uw erectie
Lees ook:Mannen die stoppen met roken krijgen grotere erectie
Lees ook:Stoppen met roken verbetert ook haar seksleven
Lees ook:Regelmatig een sterk bakkie is goed voor je kwakkie
Lees ook:Meer sexdrive met een goed gevulde kruidenkast!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>