Bewezen: vrouwen willen wel degelijk een grote penis

Does size matter? is een al vaak gestelde vraag, waar zeer diverse antwoorden op kwamen. ‘Beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert’, hoor je weleens.

Vraag je het recht op de man af of de maat uitmaakt, dan zal hij zeggen: JA. Vraag je het recht op de vrouw af, dan zal zij waarschijnlijk zeggen van niet.

Maar dat is wat je noemt politiek correct. Toen wij mensen nog gewoon in ons nakie rondrenden over de Ginkelse heide stond de penis van mannen wel degelijk ergens voor.

Vier Australische (mannelijke) wetenschappers namen de proef op de som en ze zijn eruit: vrouwen willen dolgraag een grote jongen met een dito jongeheer………

De resultaten staan vandaag in PNAS en de wetenschapssite van Noorderlicht licht e.e.a. toe.

105 heteroseksuele Australische vrouwen kregen allemaal 53 levensgrote op een muur geprojecteerde computergegenereerde blote mannen te zien. Die moesten ze, geheel anoniem, waarderen op seksuele aantrekkelijkheid.

Om de vrouwen goed zicht te geven op de belangrijke delen, draaiden de modellen 30 graden naar elke kant. Die hadden verschillende formaten van de (ontspannen) penis, schouder/heup-verhouding) en lichaamslengte.

Het blijkt dat vrouwen mannen met een grotere penis echt aantrekkelijker vinden. Dit verband is niet lineair, want vanaf een lengte van 7,6 cm neemt de aantrekkingskracht minder snel toe.

Vrouwen ervaren de meeste aantrekkingskracht bij een penis die in ontspannen toestand een lengte heeft tussen de 12,8 en 14,2 centimeter. Lichaamslengte en postuur zijn bepalender dan penislengte bij de beoordeling van een mannelijk lichaam.

Fors geschapen zijn is vooral gunstig bij lange mannen. Een penis met dezelfde lengte lijkt bij een lange man namelijk kleiner dan bij een kortere man.

Een te klein, vrouwelijk of lelijk bevonden mannenlichaam wordt voor dames niet gecompenseerd met een grote penis.

Nu volgend een leuk college penis-size..

Lees ook:Over lengte, omvang en vorm van de penis
Lees ook:Mannen met lange ringvinger hebben grotere ballen met meer voorraad
Lees ook:Lengte telt wel degelijk bij seks
Lees ook:Social playmates oordelen over de lengte van de penis
Lees ook:Een grote penis bezorgt vrouwen vaker een vaginaal orgasme

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bewezen: vrouwen willen wel degelijk een grote penis

 1. Jack

  maar wat voor maat hebben homomannen dan graag?

    /   Reply  / 
 2. Snowy

  Homo mannen vinden een grote penis opwinderder. Ik heb een vriend uit de kennissenkring die dat aan mij een hetero opbiechtte. Bij anale sex stimuleert het de prostaat het meest en diep penetreren geeft een gevoel van macht in bed. Je kunt iemand pijn ermee doen, maar ook hem uit gaan wijden de rectum. Dat geeft het ultieme genotsgevoel steeds verder in de anus, waar stopt het? Ook de dikte mannen met een grote eikel in doorsnede stimuleren meer. Hetzelfde geldt voor zware testikel in de balzak, meer sperma ejaculeren.

    /   Reply  / 
 3. jack

  Mijn inmiddels ex vriend pakte enorm uit,was even wennen,
  maar werd steeds prettiger en pijnloos !
  Dus voor mij na wat oefenen….laat maar komen,groot en dik !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>