Dit vinden vrouwen de ideale penis en het is niet mals

Er is wat afgeschreven over het mannelijk lid en over de vraag ‘does size matter’.

In veel gevallen zit het probleem tussen de oren (short penis syndrome) en een enkele is zo lang dat vrouwen ervoor op de loop gaan.

Maar een nieuwe studie doet vandaag toch wel enkele monden openvallen……

Het gaat om een nieuw onderzoek onder 75 vrouwen door de universiteiten van California en New Mexico met 33 door een 3D-printer gemaakte fallussen, die blauw waren om raciale vooroordelen te voorkomen, waarover is gepubliceerd op PlosOne.

Vrouwen prefereren een opgewonden standje van 16 cm lang en een omtrek van 12 cm voor een langdurige relatie. Bij een one night stand mag hij iets groter zijn: 16,3 cm x 12,7 cm in omtrek.

De vrouwen hadden het liefst een penis die ietsje groter was dan gemiddeld. Daarnaast verschilde hun voorkeur dus per situatie. Daar hebben de onderzoekers wel een verklaring voor: voor eenmalige seks willen vrouwen de seksuele voordelen maximaliseren met een grotere fallus.

Als verklaring geeft onderzoeksleider Shannon Leung aan dat een dikkere penis ervoor zorgt dat de clitoris dichter naar de vagina getrooken wordt en dat dit haar genot verhoogt.

Maar hoe groter de jongeheer is, hoe groter het risico op bacteriën in de vagina en dat is een nadeel op de lange termijn.

15 vrouwen gaven aan ooit een relatie te hebben beëindigd, omdat ze de penis de man in kwestiete klein vonden. 5 omdat die te groot was geschapen.

Het zijn wel erg grote getallen, daar eerdere onderzoeken meestal uitkwamen op een ideale jongen in erectie van ergens tussen de 13 en 15 cm. Dus dames: reis maar af tot een flink stuk onder de evenaar of ga shoppen bij mijn bloggende collega Luna van Maanzin.nl.

Lees ook:Heren: de omtrek van uw penis doet de dames veel meer dan de lengte!
Lees ook:Tienerjongen met mega-penis laat de boel verkleinen
Lees ook:Ook de Fransen leggen hun penis langs de meetlat: 9,5 cm
Lees ook:Vrouwen van mannen met grote penis gaan vaker vreemd!
Lees ook:Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>