Ode aan de clitoris: het topje van de vrouwen-vulkaan

De clitoris is niet alleen dat hele kleine gevoelig topje is dat bovenin de vulva naar buiten steekt.

Het is het allerbelangrijkste orgaan voor het seksuele plezier van een vrouw.

Haar grootste deel zit onderhuids en is ruim 10 x groter dan alleen ‘de glans’, die daarmee dus slechts het topje van de ijsberg is, pardon: van de vulkaan natuurlijk…………

Daarmee is direct 1 van de hardnekkigste mythes op het gebied van de vrouwelijke seksualiteit (en daar zijn er nogal wat van) de wereld uit. Een vaginaal orgasme bestaat dus niet, want bij klaarkomen is hoe dan ook altijd de clitoris betrokken.

Met al haar vertakkingen naar de binnenkant toe, is die net zoals de mannelijke eikel, het lichaamsdeel zonder welke een vrouw geen seksgenot heeft. Dus ook wanneer een zij zuiver door penetratie tot een hoogtepunt kan komen, is dat het werk van de clitoris.

Of zoals wij van seks.blog het al eens omschreven: de clitoris is het episch centrum van het vrouwelijke genot. Daarom verzetten wij ons ook zo fel tegen elke vorm van vrouwenbesnijdenis. Want dit komt in de praktijk neer op seksuele moord, doordat de top van de vulkaan beschadigd dan wel verwijderd is.

Kortom, dames: koester (het topje van) uw vulkaan en laat ook van u horen ten aanzien van genoemde seksuele moordpraktijken, die een gedeelte van onze islamitische seksegenotes als jonge meisjes nog steeds moeten ondergaan!

Volgens Refinery29 was het op deze Internationale Vrouwendag hoogste tijd voor een ode aan het vrouwelijk geslachtsorgaan. In de video komen nog meer handige weetjes langs.

Lees ook:Vrouw die nieuwe antidepressiva slikt, krijgt enorme clitoris
Lees ook:De plek van de clitoris bepaalt of een vrouw vaginale orgasmes krijgt of niet
Lees ook:‘In bed met Zoya’: Indonesië’s enige seksuologe online
Lees ook:Yes, yes, vrouwen kunnen zowel vaginaal als clitoraal klaarkomen
Lees ook:De clitoris in de spotlights: het epicentrum van de vrouwelijke seksualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>