Wat je haarkleur (echt of geverfd) zegt over je seksleven

Eerder onderzoek toonde al eens aan dat mannen met blonde vrouwen graag avontuurtjes beleven, maar met brunettes trouwen. Ook de gedachte dat roodharigen wilde donders zijn tussen de lakens is hardnekkig.

Het Australische condoommerk SKYN nam de proef op de som met ruim 5000 mannen en vrouwen tussen de 18 en 34 jaar.

BLACKIES
Zwartharigen gebruiken vaak datingapps. Over het algemeen hebben zij meer moeite met het regelen van een seksdate in het echte leven. Toch zijn het ook degenen die het vaakst met een vreemdeling in bed duiken. 65% van de zwartharigen had weleens een onenightstand. tegenover 61% van de blonde, 59% van de bruin- en 57% van de roodharigen.

LES ROUGES
Het cliché blijkt waar. Roodharigen in bed net zo vurig zijn als datgene waar ze vaak voor uitgemaakt worden. 20% van hen is wel geïnteresseerd in Fifty Shades of Grey kinky sex.

BLONDINO & BLONDINE
Dit is de groep van de apartere seksplekken. 80% deed het onder de douche of in een bad, 67% in een auto en 51% van hen zette letterlijk de bloemetjes buiten. Ondanks dat geeft de blonde burger zichzelf het laagste rapportcijfer op de schaal van 1 tot seks king of -queen. Met 40% die zichzelf als stoeipoes beschouwt, staan de blondjes onderaan de ranglijst.

BRUNO & BRUNETTE
De gemiddelde seksmensen. Op alle vlakken scoren zij niet extreem hoog, niet extreem laag. 17% maakt veelvuldig gebruik van datingapps, 12% is in voor een SM-sessie en 59% eindigde weleens met een vreemdeling tussen de lakens.

Lees ook:Seks-bestendige lakens verhogen de pret in bed
Lees ook:Dream on…. de top 10 der seksuele fantasieën
Lees ook:Sandy had seks met 140 man en maakte een ranking
Lees ook:Op naar het blonde vrouwen paradijs
Lees ook:Nederlanders maken weinig thuis-porno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>