Haargroeimiddel doet de penis krimpen

screw-the-man-bun

Mannen met veel testosteron verliezen eerder hun haar. Niet leuk en dus heel begrijpelijk dat deze heren grijpen naar middelen om dat tegen te gaan. Maar terwijl het een wellicht groeit, krimpt euh… het andere.

Eerder was al aangetoond dat Propecia en Avodart (werkzame stof: Finasteride) kunnen zorgen voor een verlaagd libido, de bijwerkingen zijn mogelijk echter ernstiger.

De Boston University School of Medicine heeft onderzoek gedaan dat heeft uitgewezen dat het gebruik van de vaak voorgeschreven medicijnen tegen haaruitval Propecia en Avodart mogelijk zouden kunnen zorgen voor onomkeerbaar seksueel disfunctioneren, maar dat hier nog meer wetenschappelijk onderzoek naar moet worden gedaan. Urologen waarschuwen voor erectieproblemen, die lang kunnen aanhouden ook na het stoppen van het middel, vandaag voor op het internationale congres over vruchtbaarheidsproblemen in Rotterdam.

Dermatologen schrijven het middel geregeld voor, maar het is ook, zonder recept, online te koop. Oorspronkelijk kwam het op de markt voor oudere mannen met een vergrote prostaat. Toen bleek dat het haaruitval tegengaat, werd het ook populair onder jongere mannen. Uroloog Gert Dohle:”Het werkt dus tegen kaalheid, maar je krijgt er seksuele problemen voor in de plaats.”

Lees ook:Hart voor je hart hebben is ook hart voor je penis hebben
Lees ook:Flink flossen voor een stijve leuter!
Lees ook:Erectieproblemen ‘groeien’ al naar gelang man meer medicijnen slikt
Lees ook:Vrouwen spelen een belangrijke rol bij het bespreekbaar maken van erectieproblemen
Lees ook:Zwitserse radio-porno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>