Studente geneeskunde produceert eigen vagina-yoghurt

Vrouwen over heel de wereld nemen probiotica om o.a. de ph-waarde van hun vagina gezond te houden. Yoghurt is een natuurlijke vorm van probiotica, dus waarom zou yoghurt gemaakt van de bacteriën uit een gezonde vagina niet even goed of zelfs beter werken?

Dat was de gedachtengang van geneeskunde-studente Cecilia Westbrook van de universiteit van Wisconsin.

Ze bereidde een aantal potjes yoghurt, waarbij zij gebruikt maakte van de afscheiding geproduceerd door haar eigen edele delen………..

Een van de goede bacteriën in een vagina heet lactobacillus en wordt ook gebruikt voor het conserveren van melk, kaas of yoghurt.

Het is ook een beetje een idealistische kwestie voor Cecilia. Ze kwam op het idee na het lezen van een kookboek vol recepten, bereid met mannelijke sperma, maar mistte inspiratie wat ze met haar eigen geslachtsdelen kon bereiden.

“De feministe in me wil laten zien hoe mooi het kan zijn als je je lichaam en je eten verbindt. Daarnaast wilde ik gewoon ontdekken wat ik allemaal kan met mijn vagina.”

Yoghurt dus, gemaakt van gefermenteerde bacteriën die ze met een houten lepeltje uit haar binnenste schraapte.

Westbrook is enorm te spreken over ‘haar’ yoghurt. “Hij smaakt lichtelijk zuur en tintelt op de tong, maar is erg lekker met blauwe bessen.”

Helaas is er nog geen productie van dit zeer vrouwelijke zuivelproduct in de schappen van uw supermarkt, omdat het belangrijkste ingrediënt afhangt van de gezondheid van de vrouw waardoor de F.D.A (Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit) het niet goedkeurt.

Lees ook:Na vagina-yoghurt is er nu ook vagina-bier
Lees ook:Probiotica maakt aantrekkelijker en geiler
Lees ook:Vreemde fetish: man roert sperma door toetjes en deelt uit…
Lees ook:WK Dildo Kubb in Stockholm
Lees ook:Vaginaal gewichtheffen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>