De beste plekken voor seks op het werk

Morgen is het alweer vrijdag, dus mocht je echt een oogje hebben op die te leuke salesmanager of die kekke cheffin van afdeling 2, dan kan het nog net even voor het weekend.

Uit onderzoek blijkt dat 10% van de singles weleens doet aan seks op het werk, maar waar kun je het dan het beste doen?

Ervaringsdeskundigen zetten die ‘werkplekken’ eens even voor ons op een rijtje…..

1. Het kantoor van de baas: wordt door de meeste mensen met ervaring bestempeld als dé spannendste plek om ‘het’ te doen, al of niet met de baas zelf, natuurlijk.

2. De noodtrappen: zijn meestal een plek waar je ongestoord kan vrijen, al bestaat de kans altijd dat iemand toch via die weg naar buiten wil.

3. De lift: in de veronderstelling dat er een lift is én dat ‘het’ snel gebeurt. Let wel: in sommige liften hangt een camera!

4. Het kamertje met de kopieermachine: spreekt tot ieders verbeelding, al was het maar omwille van het souvenir achteraf, met name een kopie van zijn of haar billen op papier. Bovendien verdoezelt het lawaai van het kopiëren jullie geluiden.

5. De toiletten: omdat je hier relatief het best beschermd bent, al blijft de prikkelende angst om betrapt te worden toch ook aanwezig.

Bron: Jobat.nl

Lees ook:Seks in auto onveranderd populair bij overspeligen
Lees ook:Een vibrator is een ongepast verjaarskado van de baas
Lees ook:Vreemdgaan ‘overkomt’ de meesten
Lees ook:Zitten condooms de echte lekkere seks in de weg?
Lees ook:Natte mannendroom: seks met vrouwelijke collega in het ‘copuleerhok’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>