Met een macho komt een vrouw sneller klaar dan met een tedere minnaar

Boeken worden erover volgeschreven: over het vrouwelijk orgasme.

Hoe lang het kan duren, hoe blij ze er van kan worden, maar ook hoe klaarkomen helpt om zwanger te worden.

Hoewel de meeste vrouwen er bij een vrijpartij niet op uit zijn om ze snel mogelijk klaar te komen, heeft die snelheid evolutionair gezien natuurljk wel degelijk nut.

En dan is het interessant om te weten wat haar stimuleert.

Eerder al is bewezen dat vrouwen sneller tot een hoogtepunt komen met een man die groot geschapen is (het visuele mannelijke aspect) en met een rijke en/of beroemde minnaar.

Beide eigenschappen zijn een teken van mannelijkheid. Maar ook de mannelijke uitstraling zelf doet er toe. De dominante masculiene man bezorgt vrouwen sneller een orgasme dan de tedere minnaar.

Wetenschappers van de Pennsylvania State University gingen bij 117 heteroparen op zoek naar een verband tussen de tijdsduur en de frequentie van het vrouwelijk orgasme en kenmerken als aantrekkelijkheid, gezichtssymmetrie, dominantie en mannelijkheid van haar bedpartner. Hierover is gepubliceerd in het tijdschrift ‘Evolution and Human Behavior’.

De mannelijke proefpersonen werden gefotografeerd en hun gezichten werden geanalyseerd op symmetrie en mannelijkheid. Daarnaast moesten alle proefpersonen vragen beantwoorden over hun seksleven en de timing en frequentie van hun orgasmes.

Aantrekkelijke, dominante mannelijke mannen, jawel: type macho, brengen vrouwen eerder in hogere sferen. Zij brengen vrouwen ruim voordat ze zelf klaarkomen tot orgasme.

De onderzoekers wijzen op het biologisch nut van het vrouwelijk orgasme, wat echter door andere wetenschappers weer betwist wordt. Veel seksuele opwinding en het hoogtepunt zorgen ervoor dat de spermacellen makkelijker hun weg vinden naar een rijp eitje. Een vrouw komt dus niet alleen eerder klaar met een machoman, maar zal ook eerder zwanger van hem geraken.

Lees ook:Het vrouwelijk orgasme is een evolutionair mysterie
Lees ook:Wat een orgasme allemaal met de hersenen van een vrouw doet
Lees ook:Hij wil dat zij ook klaarkomt, om zichzelf meer man te voelen
Lees ook:Een grootgeschapen, rijke seksgod!
Lees ook:Samen klaarkomen maakt sneller zwanger

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Met een macho komt een vrouw sneller klaar dan met een tedere minnaar

  1. Pingback: Actrice Maggie Gyllenhaal onderzoekt het nut van het vrouwelijk orgasme | Seks

  2. Pingback: Wat vrouwen willen? Een rijke grootgeschapen machoman die er wat van kan! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>